Apa yang dimaksud dengan Preanger Stelsel

Apa yang dimaksud dengan Preanger Stelsel

Jawaban

Preanger stelsel yaitu kewajiban bagi rakyat priangan untuk menanam kopi.

TRENDING:  Teks sing isine lan andharan ing ajak-ajak narik kawigatene liyan, nyakinake, lan ndayani diarani teks